Konya'da kazada ölen Piyade Er Halil Seltan'ın şehadet haberi Dörtyol’daki ailesine verildi

Konya-Adana karayolu üzerinde sis nedeniyle meydana gelen askeri araç kazasında şehit düşen Piyade Er Halil Seltan'ın acı haberi Hatay Dörtyol'daki baba evine ulaştı. Şehit Seltan'ın 3 ay sonra teskere alarak memleketine döneceği öğrenildi

Konya-Adana karayolu üzerinde sis nedeniyle meydana gelen askeri araç kazasında şehit düşen piyade er Halil Seltan'ın acı haberi baba evine ulaştı.

Konya-Adana karayolu üzerinde askeri aracın yoğun sis nedeniyle kaza yaparak duran tıra arkadan çarpması sonucu, 2 asker şehit düştü, 2 asker de yaralandı. Konya Adana Karayolu'nun 15. Kilometresinde 10.00 sıralarında meydana gelen kazada Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı Karapınar Atış Poligon Grup Komutanlığına ait, Piyade Er Mustafa Çitçi idaresindeki askeri kamyonet, A.T.'nin kullandığı 42 ABV 596 plakalı tıra arkadan çarptı.

Kazada Karapınar ilçesinde görevli Malatyalı Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur (29) ile Piyade Er Halil Seltan olay yerinde şehit olurken, erler Mustafa Çitçi ile Muhammed Can Öklü de yaralandı.

ŞEHİT ER HALİL SELTAN'IN ACI HABERİ DÖRTYOL'A ULAŞTI

Kazada şehit olan Piyade Er Halil Seltan'ın Hatay'ın Dörtyol ilçesi Ocaklı Mahallesi'nde bulunan evine Türk bayrağı asıldı.

6 kardeşin en küçüğü olan Halil Seltan'ın 3 ay sonra tezkere alacağı öğrenildi.

Şehidin cenazesi yarın öğle namazının ardından Dörtyol Mezarlık Kompleksinde kılınacak cenaze namazının ardından şehitliğe defnedilecek.

Dörtyol’a şehit ateşi düştü

MSB'DEN ŞEHİTLER İÇİN TAZİYE

Milli Savunma Bakanlığı, Konya'da meydana gelen trafik kazasında şehit olan 2 asker için taziye mesajı yayımladı.

msb-konya-sehit-taziye.jpg

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan mesajda, şu ifadelere yer verildi:

"Konya'da meydana gelen trafik kazası sonucu kahraman silah arkadaşlarımız İs. Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur ve İkmal Er Halil Seltan şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz."

Dörtyol’a şehit ateşi düştü

Dörtyol’a şehit ateşi düştü

Dörtyol’a şehit ateşi düştü

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum