Konya'da Kalbinden Bıçaklanan Genç Hayatını Kaybetti

Konya'da Kalbinden Bıçaklanan Genç Hayatını Kaybetti

Konya’da, iki genç arasında kız yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada kalbinden bıçaklanan genç hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 12.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yazır mahallesi Beyhekim Caddesi üzerinde bir parkta meydana geldi. İddiaya göre, Selçuklu Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi A.B.Ş. (17), okulu bırakan Mevlüt Gönülalan (16) ile daha önce kız meselesi yüzünden tartıştı. Bugün iki genç okulun önünde bulunan parkta karşılaşınca tekrar tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine A.B.Ş. yanında bulunan bıçakla Mevlüt Gönülalan'ı kalbinden ve sırtından bıçakladı. Kanlar içinde kalan genç arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Beyhekim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

ZANLI BIÇAĞINI ARKADAŞINA OKULDAKİ ÇÖP KONTEYNERİNE ATTIRARAK KAÇTI

Olaydan sonra cinayet zanlısı genç, bıçağı yanındaki bir arkadaşına vererek kaçtı. Arkadaşı da bıçağı parkın yanında bulunan Selçuklu Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesindeki çöp konteynerine attı. A.B.Ş. kısa süre sonra polis tarafından gözaltına alındı. Bıçağı çöp konteynerine atan genç ise polise bıçağın yerini gösterdikten sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen A.B.Ş. daha sonra ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro'ya götürüldü.

Etiketler :