Konya'da  inşaat çukuruna düşen genç kız yaralandı

Konya'da inşaat çukuruna düşen genç kız yaralandı

Konya’da ailesiyle birlikte akraba ziyaretinden dönen genç kız, temeli yeni atılan bir otelin inşaat sahasına düşerek yaralandı.

Olay, dün gece saat 00.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Akçeşme Mahallesi Piri Esat Caddesi'ndeki bir inşaat sahasında meydana geldi. İddiaya göre, ailesi ile birlikte misafirlikten dönen Nazlı D. (20), bir otel inşaat alanı yanından geçtiği sırada dengesini kaybederek yaklaşık 4 metre derinliğindeki zeminine beton dökülmüş temel çukuruna düştü. Beton zemine çarptığı için yaralanan genç kızın ailesi durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, vatandaşların da yardımıyla Nazlı D.'yi çukurdan çıkarttı. Vücudunda kırıklar oluşan genç kız, yapılan ilk tedavisi sonrası Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Görgü tanıkları, inşaat alanının korumasız olduğunu söyleyerek, "Buradan kaç tane aile geçiyor. Çocuklar bisiklet sürüyor. Buradan herkes düşer, önlem almıyorlar" şeklinde tepki gösterdi. Nazlı D.’nin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

20150905aw518274_02.jpg