Konya'da herkes aynı şeyi düşününce trafik tıkandı

Konya'da herkes aynı şeyi düşününce trafik tıkandı

Yeni haftaya başlayan Konya'da gün biraz sorunlu başladı. Kar yağışıyla güne merhaba diyen kentte bazı bölgelerde trafik tıkandı.

Son yılların en iyi kar yağışlarından birini alan Konya'da yüzler gülüyor. Bazı olumsuzlukları beraberinde getiren kar yağışı şehir yaşamını da etkiliyor.

Geceden bu yana devam eden kar yağışı belediye ekipleri tarafından temizliği yapılan yolları yeniden doldurdu. Ekipler trafiğin az olduğu bölgelerde temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Ancak ana arterlerde mesai telaşı var.

BAZI YERLER TIKANDI

Haftanın ilk mesai gününde işyerlerine varmayı amaçlayan vatandaşlar trafiğe takıldı. Özellikle Beyşehir Çevreyolu'ndan İstanbul Yolu istikametine trafik oldukça yoğun.

Ankara Yolu'nda Beşyol'dan Hava Lojmanları kavşağına kadar trafik zaman zaman yavaşlıyor. Ancak Belh Kavşağı'ndan sonra organize sanayilerine kadar trafik akıcı.

ankara-yolu.jpg

İstanbul Yolu'nda çarşı istikametinde Selçuklu Kongre Merkezi önünden Birinci Organize kavşağına kadar zaman zaman trafik yoğunluğu var. Ancak bu bölgeden sonra çarşıya kadar akıcı bir trafik söz konusu.

beysehir-yolu-istanbul-yolu.jpg

Adana Çevre Yolu Borsa önünde kısmen yoğunluk var ancak yol geneli oldukça akıcı.

Tren Yolu yanında bulunan yolda ise trafik yoğunluğu üst seviyede. Harita, bu bölgenin genelini kırmızıyla işaretledi.

Diğer tüm arterlerde oluşan büyük bir yoğunluk görülmedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.