Konya'da Gençler Konağı Hz. Muhammed'i Konuştu

Konya'da Gençler Konağı Hz. Muhammed'i Konuştu

Konya'da faaliyet gösteren Gençler Konağı İlim ve Kültür Derneği kutlu doğum haftası münasebeti ile Hz. Muhammed'i konuştu.

 Hz. Muhammed’ın dünyaya teşrifinin miladi 1444.yıl dönümü sebebiyle Gençler Konağı İlim ve Kültür Derneğinde gerçekleşen faaliyete, birçok lise ve üniversite öğrencisi katıldı. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Stj Dr. Nihat BAKIRCI tarafından gerçekleşen konuşma, katılımcılar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Bakırcı, peygamber efendimizin manevi şahsiyeti ile beşeri yönün nasıl bir araya getirileceği konusunda bilgi verdi. Ayrıca peygamber efendimizin sünnetini nasıl hayatımıza uygulayabileceğimiz konusunda ise vurgu yaptı. Nihat BAKIRCI konuşmalarını tamamladıktan sonra katılımcılara çay ve aşure ikramı yapıldı.

Gençler Konağı İlim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AYIRTIR, konu ile alakalı; "Hz. Muhammed'in hayatı örnek bir hayattır, gençlerimizin bu konuda manevi değerlerini kazanmasını istiyoruz. 8 aydır faaliyet gösterdiğimizin derneğimiz hiçbir siyasi hareket ve oluşumla bağlantısı bulunmuyor, bütün maksadımız topluma yararları bireyler kazandırmaktır" dedi.

Programın sonunda derneğe yeni katılan gençler ile tanışma programı düzenlendi.