Konya'da gencin özçekim yapmak isterken akıma kapılması

Konya'da gencin özçekim yapmak isterken akıma kapılması

Tren Garı'nda bir gencin, yük treninin üzerine çıkıp özçekim yapmak isterken elektrik akımına kapılması ve düşme anı güvenlik kameralarınca görüntülendi-

Konya'da bir gencin tren garındaki yük treninin üzerinde özçekim yapmak isterken elektrik akımına kapılıp beton zemine düşme anı, güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Garın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, yük treninin üzerine önce T.Ö'nün (16) arkadaşının çıktığı görülüyor. Daha sonra trenin üzerine çıkan T.Ö, özçekim yapmak için elini kaldırdığı sırada yüksek gerilim hattı kablolarına temas ediyor. Bu sırada meydana gelen patlama sonrasında T.Ö, vagonun üzerinden beton zemine düşüyor.

T.Ö'nün, sevk edildiği Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

30 Ağustos'ta bir arkadaşıyla merkez Meram ilçesi Alay Caddesi'ndeki Konya Tren Garı'na gelen T.Ö, peronda bulunan yük treninin üzerine çıkmış, cep telefonuyla özçekim yapmak istediği sırada elektrik akımına kapılarak düşmüştü.

Vücudunda yanıklar oluşan ve beton zemine düşmesi sonucu ağır yaralanan genç, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :