Konya'da deprem mi oldu? AFAD Karatay, Kandilli Selçuklu verileri

Konya'da deprem mi oldu? AFAD Karatay, Kandilli Selçuklu verileri

Kahramanmaraş'ta meydana gelen büyük depremlerin ardından bölge beşik gibi sallanmaya devam ederken Konya da sarsılıyor. AFAD son deprem verilerine göre Karatay'da, Kandiili Rasathanesi'ne göre ise Selçuklu ilçesinde 3 büyüklüğünde deprem kaydedildi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından artçı sarsıntılar bir çok ilde hissedilmeye devam ediyor. Kahramanmaraş depremlerinin güçlü bir şekilde hissedildiği kentte sık sık 'Konya'da deprem mi oldu?' sorusuna cevap aranıyor. Konya'da 17 Şubat 2023 Cuma (bugün) 23:53'te 3 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

AFAD son depremlerde yer alan verilere göre Konya’nın Karatay ilçesinde bu gece saat 23.53'te yerin 7,04 kilometre derinlikte 2,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesine göre ise Konya'nın Selçuklu ilçesinde saat 23:53'te yerin 3.9 kilometre derinliğinde 3.0 büyüklüğünde bir ilksel deprem meydana geldi.

Depremle ilgili bir olumsuzluk yaşanmadı.

"ŞU ANA KADAR AKOM’A ULAŞAN OLUMSUZ BİR DURUM YOK"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Konya Selçuklu merkezli 3.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Şu ana kadar AKOM’a ulaşan olumsuz bir durum yok. Allah beterinden muhafaza etsin" açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum