Konya'da Çiftlik Evinde Çıkan Yangında Çoban Yaralandı

Konya'da Çiftlik Evinde Çıkan Yangında Çoban Yaralandı

Konya’da bir çiftlik evinde çıkan yangında vücudunun çeşitli yerlerinden yanarak yaralanan çoban hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya-Beyşehir Karayolu'nun 47. kilometresinde faaliyet gösteren bir çiftlik evi akşam saatlerinde alevlere teslim oldu.

İddialara göre, benzinle soba yakılmak istenirken parlayan alevler çiftlik evinde yangın çıkmasına sebep oldu. Çiftlik çalışanlarından çobanlık yapan Salih Aksoy, yangın sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden oluşan yanıklar nedeniyle çiftliğe sevk edilen bir ambulansla kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Aksoy'a birinci derece yanık teşhisi konulduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kızılören Jandarma Karakol Komutanlığı'na yangın ihbarı yapılması üzerine itfaiye ekiplerinden yardım istendiği, adrese kısa sürede gelen iki itfaiye aracının yanı sıra çiftlik çalışanlarının da alevlere müdahale ettiği öğrenildi. Yaklaşık 2 saat süren uğraşın ardından çiftlikteki hayvanların bulunduğu diğer yapılara sıçramadan kontrol altına alınan yangın sonucu çiftlik evindeki oda, salon ve mutfağın zarar gördüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.