Konya'da çiçekçilerde Sevgililer Günü mesaisi

Konya'da çiçekçilerde Sevgililer Günü mesaisi

Konya'da çiçekçiler, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yoğun bir mesaiyle sevgililerin mutluluğunu taze çiçeklerle taçlandırıyor.

Konya'da çiçekçiler, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde adeta bir hareketlilik yaşanıyor. Sevgililerini mutlu etmek isteyen birçok kişi, çiçek yollamanın romantik bir yolunu tercih ederken, çiçekçiler de bu talebi karşılamak için yoğun bir şekilde çalışıyor.

s2.jpg

Çiçekçiler, çift mesai yaparak hazırladıkları çiçekleri özenle düzenleyip paketliyorlar. Bu yoğunluk, çiçekçi Emre Çakır gibi sektörde uzun yıllardır hizmet verenlerin dikkatini çekiyor. Çakır, bu yıl beklentilerinin üzerinde bir yoğunluk yaşandığını ve fiyatların 400 liradan başlayıp 5 bin liraya kadar çıktığını belirtiyor. Gül, papatya ve kesme çiçeklerin yanı sıra, saksı orkidelerinin de talep gördüğünü ifade ediyor.

s1.jpg

Sevgililer Günü'nü unutanların yoğunluk nedeniyle 15 Şubat'ta da çiçek almaya devam ettiğini söyleyen Çakır, çiçeklerin hayatın her anında önemli olduğunu vurguluyor. Ona göre çiçek, medeniyetin bir simgesi ve hayatın çeşitli anlarında kullanılan anlamlı bir hediye. Bu nedenle, çiçeksiz bir hayatın düşünülemez olduğunu belirtiyor.

s3.jpg

Sevgililer Günü'nün yanı sıra doğum günleri, evlilik yıldönümleri, açılışlar ve cenaze gibi farklı yaşam olaylarında da çiçeklerin önemli bir yer tuttuğunu dile getiriyor. Emre Çakır gibi çiçekçiler, her günü Sevgililer Günü olarak değerlendirip müşterilerine en güzel çiçekleri sunmanın gayreti içindeler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.