Konya'da bisiklet ve motosiklet çalıp iş yerlerine dadanan arsız hırsız müzik dinlerken yakalandı!

Konya Selçuklu’da birçok hırsızlık olayına karışan kimliği kamera görüntülerinden tespit edilerek bir parkta müzik dinlerken yakalandı. Uyuşturucu, hırsızlık, yaralama gibi suçlardan kaydı olan 21 yaşındaki arsız hırsız tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya'nın Selçuklu ilçesinde birçok hırsızlık olayına karışan arsız hırsızın kimliği olay yeri kamera görüntülerinden tespit edilerek, bir parkta müzik dinlerken yakalandı. 21 yaşındaki hırsız sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HIRSIZLIK, UYUŞTURUCU, TEHDİT, HAKARET, KASTEN YARALAMA..

Vatandaşların bisiklet ve motosikletlerini çalan, iş yerlerine dadanan hırsızın kimliğini güvenlik kamera görüntülerinden tespit eden Selçuklu Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri hırsızlık şüphelisinin, "Hırsızlık, Uyuşturucu Madde Bulundurma, Tehdit, Hakaret, Kasten Yaralama" ve benzeri birçok suçtan kaydı bulunan ve son günlerde meydana gelen faili meçhul 5 adet hırsızlık olayının şüphelisi olan Barış Kocabaş (21) olduğunu tespit etti.

PARKTA MÜZİK DİNLERKEN YAKALANDI

Polis ekiplerinin yaptığı detaylı çalışmalar neticesinde hırsızlık şüphelisi Barış Kocabaş, bir parkta müzik dinlerken yakalanarak gözaltına alındı. Yaptığı hırsızlık olayları güvenlik kamera görüntülerinden tespit edilen şüpheli, hırsızlık olaylarını kendisinin yaptığını, çaldığı eşyaları tanımadığı kişi ve kişilere sattığını beyan etti.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN ŞAHIS OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Ayrıca şahsın daha önce de motosikleti çalınan mağdur vatandaşlar tarafından sosyal medya platformlarından paylaşılan şahıs olduğu anlaşıldı.

Gözaltına alınan Barış Kocabaş, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

5.jpg55.jpg555.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.