Konya'da Ahilik Haftası kutlamaları başladı

Konya'da Ahilik Haftası kutlamaları başladı

2019 Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı kutlamaları etkinlikleri, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaretle başladı.

 

2019 Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı kutlamaları etkinlikleri, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaretle başladı. Ahilik Haftası Kutlamaları çerçevesinde Ticaret Bakanlığı Konya İl Müdürü Haşmet Yılmaz, KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Birlik Başkanvekili Emin Baranok, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Başkanları ve Oda Başkanları, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret etti. KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, teşkilat adına Vali Toprak'a çiçek takdim etti ve günün anısına fotoğraf çektirildi. Ahilik Haftası programı, Atatürk Anıtına çelenk konulması, ebediyete intikal eden şehit, gazi ve esnaf sanatkarlar için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı ile devam etti.

ahilik-haftasi-kutlamalari--6.jpgahilik-haftasi-kutlamalari--4.jpg

BAŞKAN ALTAY’A ZİYARET

Anıta Çelenk konulması sonrası KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Ticaret İl Müdürü Sayın Haşmet Yılmaz ve Birliğimize bağlı Oda Başkanlarıyla Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı makamında ziyaret etti. Başkanımız Karabacak, teşkilat adına her daim esnaf ve sanatkarların yanında olan Başkan Altay'a teşekkür ederek kendisine çiçek takdim etti. Başkan Altay da, Ahilik Haftasının hayırlı olması temennisiyle Başkan Karabacak'a ve Oda Başkanlarına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti iletti.

Daha sonra günün anısına fotoğraf çektirildi.

Etiketler :