Konya’da 5 şişe getiren Konyaspor - Malatyaspor maçı bileti kazanıyor

Konya’da 5 şişe getiren Konyaspor - Malatyaspor maçı bileti kazanıyor

Konyaspor'un, 'Yeşil Tribün' projesi kapsamında 6 Aralık Pazartesi günü oynanacak Yeni Malatyaspor maçı için 5 adet plastik ya da cam atık şişeyi stadyum yanına kurulan çevre standına bırakan taraftarların Passolig kartlarına maç bileti yüklenecek

Konyaspor Kulübü ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Yeşil Tribün Projesi' ile 6 Aralık Pazartesi günü oynanacak Yeni Malatyaspor maçında 5 adet plastik ya da cam şişeyi getirenlerin Passolig kartlarına maç bileti yüklenecek.

İttifak Holding Konyaspor'un, 'Çevre, geleceğe Mirastır!' düsturuyla hayata geçirdiği Yeşil Tribün Projesi, Malatyaspor maçında da devam ediyor.

Stadyumun Güney Üst C bloğunda yer alacak Yeşil Tribün, 6 Aralık Pazartesi günü oynanacak Yeni Malatyaspor maçında taraftara ev sahipliği yapacak. Projeye katılmak isteyenlerin, 5 adet plastik ya da cam atık şişeyi Stadyum Passolig Gişesi yanına kurulacak çevre standına bırakmaları gerekiyor. Atık şişeleri teslim edenler, stand görevlisinden alacakları makbuz ile Passolig gişesinden maç biletini yükletebilecek.

3 - 4 ve 5 Aralık

Maçı Yeşil Tribün'de izlemek isteyenlerin, 3 - 4 ve 5 Aralık günleri saat 11 ile 17 arasında 5 adet pet ya da cam şişeyi teslim etmeleri zorunlu.

Projeye dahil olmak isteyen taraftarların, Konyaspor Passolig Kartı sahibi olması ve TFF Sağlık Kurulu'nun Stadyumlara Giriş tedbirleri kapsamında şart koştuğu 2 doz aşıyı tamamlamış olmaları gerekiyor.

Biletler Satışa Çıkıyor

İttifak Holding Konyaspor’un, 2021-2022 Süper Lig Sezonu 15. haftasında Y. Malatyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıkıyor.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda 6 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 20.00’da başlayacak karşılaşmanın elektronik biletleri 3 Aralık Cuma günü saat 11.00 itibariyle satışa çıkacak.

Stadyum gişelerinden ve http://www.passo.com.tr’den satılacak Y. Malatyaspor maçı bilet fiyatları şöyle:

TRİBÜNBLOKMALATYASPOR 06.12.2021

VIPA-C1 50 Lira

BATI ALTD 90 Lira

BATI ALTC-E 80 Lira

BATI ALTB-F 75 Lira

BATI ALTA-G 65 Lira

BATI ÜSTB-C 70 Lira

BATI ÜSTA-D 60 Lira

DOĞU ALTD 55 Lira

DOĞU ALTC-E 50 Lira

DOĞU ALTB-F 45 Lira

DOĞU ALTA-G 35 Lira

DOĞU ÜSTE 50 Lira

DOĞU ÜSTB-F 45 Lira

DOĞU ÜSTA-G 35 Lira

KALE ARKALARI GÜNEY 15 Lira

KALE ARKALARI KUZEY 15 Lira

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.