Konya Vergi Dairesi Başkanı Ünver'den Başkan Tutal’a ziyaret

Konya Vergi Dairesi Başkanı Ünver'den Başkan Tutal’a ziyaret

Konya Vergi Dairesi Başkanı Kazım Ünver, beraberinde Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne atanan Fatih Polat ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti

Van Erciş Vergi Dairesi Müdürlüğü'nden Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne atanan Fatih Polat yeni görevine başladı. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret eden Polat, Seydişehir'i ve insanlarını çok sevdiğini belirterek, bundan sonra Seydişehir için hizmet edeceğini dile getirdi.

Seydişehir Vergi Dairesi Müdürü Polat’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Mehmet Tutal, verginin kalkınmanın temeli olduğunu ve Seydişehir'de vergi dairesinin önemli bir noktada hizmet ettiğini söyledi.

Ziyarette, 6552 sayılı kanun ile vergi mükellefleri üzerindeki uyguladığı kolaylıklardan bahseden Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver, 30 Nisan 2014'e kadar olan 120 TL ve üzeri borçlar için yeniden yapılandırmaya gidildiğini belirtti.

Vergi borcu olan mükelleflerin faydalanabileceği uygulama ile mükellefin e-haciz ve bankaya borçlarından dolayı olan blokelerin kaldırılmış olacağını dile getiren Ünver, borçluların vergi borçlarını 6 taksitten 18 takside kadar ödeme yapabilecekleri gibi kredi kartı ile de ödeme kolaylığı sağlanacağını belirtti. Mükellefler ayrıca belediye borçlarına da 36 taksite kadar ödeme imkânı sağlanabilecek.