Konya Valisi Özkan'dan Jandarma Teşkilatının 184. Kuruluş Yıldönümü açıklaması

Konya Valisi Özkan'dan Jandarma Teşkilatının 184. Kuruluş Yıldönümü açıklaması

Konya Valisi Vahdettin Özkan Jandarma Teşkilatının 184. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı

Konya Valisi Vahdettin Özkan Jandarma Teşkilatının 184. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Türk Jandarma Teşkilatımız, milletine ve bayrağına duyduğu sonsuz aşkla bugün 184. yaş gününü kutluyor. Teşkilat büyüklüğü, sorumluluk sahasının genişliği ve elde ettiği başarılarıyla, dünyadaki emsalleri arasında önde gelen Jandarma Teşkilatımız; ülkemizin ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlayarak görev ve sorumluluklarını layıkıyla yerine getirmektedir.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü perçinleyen operasyonlarda da tarih yazan Jandarma Teşkilatımız; her zaman Milletimizin yüksek takdir ve teveccühüne mazhar olmuştur. Jandarmamız; yaygın teşkilatı, nitelikli insan kaynağı, iyi iletişimi, etkili işleyişiyle kamu özgürlükleri ve hukuk güvenliğine de en önemli ve anlamlı katkıyı sağlamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Tevazu, fedakârlık ve feragat örneği bir kanun ordusu" şeklinde tanımladığı Jandarma Teşkilatımızın 184. Kuruluş Yıl Dönümünü kutluyor, vatan uğrunda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarımıza da sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.