Konya Valisi Özkan oda başkanlarıyla salgının seyrini görüştü

Konya Valisi Özkan oda başkanlarıyla salgının seyrini görüştü

Kovid-19 vaka artışında çok riskli iller arasında yer alan Konya'da Vali Vahdettin Özkan, KTO, KTB, KSO ve KONESOB Başkanları ile ekonomi, salgının seyri ve tedbirler hakkında toplantı gerçekleştirdi

Kovid-19 vaka artışında çok riskli  iller arasında yer alan Konya'da normalleşme için çalışmalar sürüyor. Konya Valisi Vahdettin Özkan Konya'nın oda başkanları ile ekonomi, salgının seyri ve tedbirler hakında toplantı gerçekleştirdi

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, KSO ve Konya OSB Başkanı Memiş Kütükçü ve Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak ile istişare toplantısı yaptı.

Vali Vahdettin Özkan, "Oda Başkanları ile Konya’da salgınla ilgili tedbirler, sektörlerin durumu, istihdamla ilgili çalışmaları değerlendirdik" açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.