Konya Ülkü Ocakları’nda sohbet serileri sürüyor

Konya Ülkü Ocakları’nda sohbet serileri sürüyor

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Konya İl Başkanlığı tarafından başlatılan sohbet serileri sürüyor. Bu kapsamda Tefsir ve İlmihal Akşamları ile Turan Sohbetleri sohbet dizilerinin ilki gerçekleştirildi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Konya İl Başkanlığı'nın başlatmış olduğu sohbet serileri tüm hızıyla devam ediyor. Tefekkür Akşamları (Türk-İslam Sohbetleri) sohbet dizisi programının ikincisini gerçekleştirirken aynı zamanda Tefsir ve İlmihal Akşamları ile Turan Sohbetleri sohbet dizilerinin de ilki gerçekleştirildi. Tefsir ve İlmihal Akşamları’nda konuşmacı Erol Uğraşkan hoca ilk derste önemli bilgilere yer verdi. Programın sonunda ise, Öğretmenler Günü dolayısı ile şehit olmuş öğretmenler unutulmadı. Şehit olmuş-ahirete intikal etmiş tüm öğretmenlerimiz için okutulan Hatm-i Şerif'in duası yapıldı. Program yapılan duanın ardından son buldu.

TURAN ÜLKÜSÜ ANLATILDI

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Konya İl Başkanlığı’nın başlatmış olduğu sohbet serilerinden Turan Sohbetleri’nin de ilki gerçekleştirildi. Turan Sohbetleri'nin ilk programında Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adnan Pınar, Turan Ülküsü Nedir? konulu sunum yaptı. Turan Ülküsü konusunda önemli bilgiler veren Pınar, katılımcılara teşekkür etti.