Konya Ülkü Ocakları ile MHP halı sahada buluştu

Konya Ülkü Ocakları ile MHP halı sahada buluştu

“Spor Hayatın Sigortasıdır” sloganı kapsamında Konya Ülkü Ocakları İl Yönetimi ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanlığı Yönetimi halı sahada buluştu.

 

 

“Spor Hayatın Sigortasıdır” sloganı kapsamında Konya Ülkü Ocakları İl Yönetimi ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanlığı Yönetimi halı sahada buluştu. Maç sonu kazanan dostluk oldu. Gençlere, çocuklara örnek olmak hiç her fırsatta sporun hayatın içinde olan öneminden bahseden Konya Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Taha Çini sporsuz bir hayatın düşünülemeyeceğini söyledi. Çini, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzak sporla bir bütün halinde yaşamaları için çalışıyor ve gayret gösteriyoruz. Seminerlerimizde, sohbetlerimizde sporun öneminde bahsediyor, bu konuyu gençlerimize aşılamak için uğraşıyoruz. Spor ve sosyal faaliyetlerimiz tüm teşkilatlarımızda ve ilçelerimizde son hızıyla devam ediyor. Bugünde değerli parti yöneticilerimizle bir araya geldik. Güzel bir maç oynadık. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

MURAT ÇİÇEK’TEN ÖVGÜ

MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek ise Konya Ülkü Ocakları’nın faaliyetlerine gıpta ile seyrettiklerini söyledi. Çiçek, “Konya Ülkü Ocakları’nın değerli Başkanı Mustafa Taha Çini, yönetimi ve teşkilatları Konya merkezde ve ilçelerde çok güzel ve anlamlı faaliyetler gerçekleştiriyorlar. Davamıza ve Konya’ya değer katıyorlar. Faaliyetlerinin artarak devam etmesini diliyorum” dedi. Maçın ardından günün anısına dostluk madalyalarını Konya Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Taha Çini MHP İl Yönetimine, MHP İl Başkanı Murat Çiçek ise Konya Ülkü Ocakları Yönetimine takdim etti. 

ulku-ocaklari-2.jpeg