Konya Türkiye'nin Münih'i olacak! Büyük gün yarın

Girişimci İşadamları Vakfı tarafından, TÜGVA ve KOSGEB iş birliği ile yapılan Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi, 3-4 Kasım 2021 tarihlerinde Konya'da gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanlığı Himayeleri”nde, Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından, TÜGVA ve KOSGEB iş birliği ile yapılan Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Odası’nın destekleri ile 3-4 Kasım 2021 tarihlerinde Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Genel Başkanı Mehmet Koç ve TÜGVA Başkanı Enis Eminoğlu ev sahipliğinde düzenlenecek olan Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi’nde 3 Kasım 2021 tarihinde açılış konuşmalarının ardından “Girişimciliğin 2. Kuralı”, “Dijitalleşmedeki Hızlı Değişimin Girişimciliğe Yansıyan Etkileri ve Gelişimleri”, “Dijital Dönüşümün Girişimciliğe Etkisi”, “Küresel Ölçekte Hızla Büyüyen E-ticaret ve E-ihracat Pazarında Türkiye’nin Yükselişi ve Güvenli Geleceği”, “Türkiye Oyun Girişimciliği ve Globaldeki Yükselen Yeri” konuları ele alınacak.

KONYA TÜRKİYE'NİN MÜNİH'İ OLACAK

Düzenlenecek etkinlik öncesinde basın toplantısı düzenleyen Türkiye Girişimci Vakfı Genel Başkanı Mehmet Koç ve Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan, görüşlerini dile getirdi.

Başkan Mehmet Koç yaptığı konuşmada "Almanya'nın Münih'i gibi Konya da Türkiye'nin üretim merkezi olacak. Sadece bizim okul dönemlerinde gördüğümüz gibi Konya'nın tahıl ambarı ama Konya birçok alanda Türkiye'nin lideri konumunda. Konya'nın yakın gelecekte üretimin üssü olacağını düşünüyoruz. Buradan gençlerimize ve üreticilerimize seslenmek istiyorum. Düzenleyeceğimiz Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi’nde 3-4 Kasım tarihleri arasında büyük buluşmada yerinizi alın" cümlelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.