Konya Teknik Üniversitesi'nde adımlar atılıyor  İLK KAZMA VURULDU

Konya Teknik Üniversitesi'nde adımlar atılıyor İLK KAZMA VURULDU

Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan Konya Teknik Üniversitesi'nde ilk adım atılarak tabelası dikildi.

Selçuk Üniversitesi'nden ayrılarak bazı bölümlerin de bağlanmasıyla kurulan Konya Teknik Üniversitesi yerleşkesinde ilk adım atıldı ve tabelası dikildi.

konya-teknik-universitesinde--(1).jpg

KONYA SANAYİSİNİN GELİŞİMİNE KATKI SUNACAK

Konya'nın üniversiteler şehri olması yolunda önemli adımlardan birisi olan ve üniversite-sanayi işbirliğine büyük katkısı olacak Konya Teknik Üniversitesi yerleşkesinin tabelaları dikildi. Önümüzdeki günlerde rektör ataması da yapılacak olan üniversitenin Konya'da sanayinin gelişimine de büyük katkı sağlayacağı belirtiliyor.

konya-teknik-universitesinde--(2).jpg

İLK SENATO TOPLANTISI DA YAPILDI

Öte yandan Konya Teknik Üniversitesi ilk “Senato Toplantısı” Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya Konya Teknik Üniversitesi Senato Üyeleri’nden Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Yıldız, Prof. Dr. Ayhan Göktepe, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferruh Yıldız, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi Erdem, Mimarlık Fakültesi Üyesi Prof. Dr. Mine Ulusoy, Mühendislik Fakültesi Üyesi Prof. Dr. Hükmü Orhan, Teknik Bilimlere Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Koçak ve Konya Teknik Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Tevfik Sayın katıldı.

Senato toplantısında eğitim ve öğretim programı düzenlenerek görevlendirmeler yapıldı.

Ayşe Avcı-Memleket