Konya tarafını seçti: Özgür Özel CHP Genel Başkanlığı'na Yakın

Konya tarafını seçti: Özgür Özel CHP Genel Başkanlığı'na Yakın

CHP Konya ilçe başkanları, CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel'i ziyaret ederek, 25 ilçenin Özel'i 38. Olağan Kurultay'da destekleyeceğini açıkladı.

Ankara'da gerçekleşen ziyarette, CHP Konya ilçe başkanları, Konya'nın 31 ilçesinden 25'inin, CHP'nin 4-5 Kasım 2023 tarihinde yapılacak 38. Olağan Kurultayı'nda Genel Başkan Adayı Özgür Özel'i destekleyeceklerini açıkladı.

Özgür Özel: Konya'da Değişime Büyük Destek Var

Özgür Özel, bu destek karşısında şunları söyledi:

"Konya'da değişime çok büyük bir destek var. Her geçen gün CHP'deki değişime ilişkin umut, büyük bir mutlulukla izliyoruz ki artarak devam ediyor. Taban ne pahasına olursa olsun, 'Değişim, değişim, değişim' diyor."

İlçe Başkanları Değişim Taleplerini Vurguluyor

CHP Akşehir İlçe Başkanı Sevim Uzun, değişim isteklerinin halkın taleplerine dayandığını belirterek, "Halk değişim istiyor. Biz onların sesine kulak verdik. Değişim gücünün önünde durmamız mümkün değil. Mutlaka bir değişim olmalı" dedi. Aynı şekilde CHP Çumra İlçe Başkanı Ramazan Kılıç, değişimin CHP tabanının talepleri doğrultusunda gerçekleşmesi gerektiğini vurgulayarak, "Yürekten değişimi destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

25 İlçe Değişim İstiyor

CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel ise yaptıkları araştırmada Konya'nın 31 ilçesinden 25'inin değişim istediğini belirtti.

Bu ilçeler şunlar: Akören, Ahırlı, Akşehir, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Çumra, Derbent, Doğanhisar, Emirgazi, Ereğli, Güneysınır, Derebucak, Hadim, Halkapınar, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Kulu, Meram, Taşkent, Seydişehir ve Hüyük.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.