Konya Tabip Odası üyeleri piknikte buluştu

Konya Tabip Odası üyeleri piknikte buluştu

Mete Konaklarının katkılarıyla Konya Tabip Odası’nın düzenlediği piknik organizasyonunda hekimler buluştu.

Büyükşehir Belediyesi Meram Dere Tesislerinde gerçekleşen organizasyona aileleri ile birlikte katılan üyeler yoğun ilgi gösterdi.

Organizasyonda konuşan Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca, katılımcılara teşekkür ederek, yönetim kurulu adına memnuniyetlerini dile getirdi.

Başkan Dr. Karaca; “Konya Tabip Odası olarak her konuya parmak basmaya çalışıyoruz. Ayrıca üyelerimiz için çeşitli sosyal aktivitelerle buluşmalar gerçekleştiriyoruz. Bugün de piknik organizasyonumuzda birlikteyiz. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde Meram Dere Tesislerini kullanımımıza açan Konya Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ederiz. Ayrıca desteklerinden dolayı Mete Konaklarına da teşekkür ederiz. Amacımız birkaç saatlikte olsa yoğun iş tempomuzdan sıyrılıp, tüm stresimizi hep birlikte atabilmek için toplanıp hoş vakit geçirmekti. Davetimize icabet edip yüksek katılım gösteren üye hekimlerimize ve ailelerine de çok çok teşekkür ederiz. Katılımınız ve sizlerle buluşmak oda yönetimi olarak bizleri çok mutlu etti. Bugün küçük büyük demeden hep birlikte eğlenelim, güzel vakit geçirelim inşallah” dedi.

Piknikte çocuklar palyaçolarla eğlendi, aralarında yarışmalar yapıldı. Hekimler de kendi aralarında basketbol, futbol maçları yapıp, halat çekme ve çuval yarışlarında kıyasıya mücadele ettiler. Çok renkli anların yaşandığı organizasyondan tüm katılımcılar neşeli bir şekilde ayrıldı