Konya Standı İlgi Görüyor

Konya Standı İlgi Görüyor

11. TITEX (Uluslararası Tahran Turizm ve Turizm Ekipmanları Fuarı) bu yıl 23-26 Ocak 2018 tarihleri arasında düzenleniyor

 Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssettar Yarar, “Geçmiş yıllarda yapılan tanıtımlar sonucu ve bilhassa geçen sene de katıldığımız Tahran Turizm Fuarından sonra İranlı ziyaretçi sayısında ciddi artışlar gözlendiğinden söz konusu fuarın Konya turizminin geleceği açısından çok yararlı olacağı kanaatinde olduğumuzdan bu yıl daha iyi hazırlanarak, ilimizi ve ülkemizi temsilen bu fuara katılmış bulunmaktayız. Konya turizmi açısından önemli bir hedef kitle olan İran pazarında Konya’nın daha etkili tanıtılması amacıyla Mevlâna Müzesi ve Bedesten temalı özel tasarımlı bir stand yaptırarak katıldığımız Uluslararası Tahran Turizm ve Turizm Ekipmanları Fuarında İranlı tur operatörleri, basın mensupları, tanınmış sanatçılar ve tasavvuf dünyasının kanaat önderleri ile görüşmeler yapılmaktadır” dedi.

konya-ili-konut-satis-istatistikleri,-2017.jpg

Fuarın 23 Ocak’ta başladığını aktaran Yarar, “fuarın tek temalı standı olan Konya standının açılışını Tahran Büyükelçimiz Sayın Rıza Hakan Tekin yapmış ve büyükelçimiz ile birlikte standımızı ziyaret eden Yunanistan’ın Tahran Büyükelçisi Sayın Dimitri ALEXANDRAKIS beğeni ve iyi dileklerini bildirmişlerdir. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonunda, Büyükşehir Belediyesi ve çeşitli sivil toplum kuruluşları personelinden oluşan bir ekiple Konya’yı temsil etmekteyiz. Fuarın hayırlara vesile olmasını diler, katılım için desteklerini esirgemeyen kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz” diye konuştu. 

konya-standi-ilgi-goruyor-(4).jpg