Konya SMMMO'nun Eğitim Seminerleri'nin 14'üncüsü gerçekleştirildi

Konya SMMMO'nun Eğitim Seminerleri'nin 14'üncüsü gerçekleştirildi

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen ve Türkiye genelinden katılım sağlanan Anadolu Odaları Eğitim Seminerlerinin...

 Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen ve Türkiye genelinden katılım sağlanan Anadolu Odaları Eğitim Seminerlerinin 14'üncüsü Antalya Belek'te yapıldı.

Oda Başkanı İsmail Turan, yaptığı konuşmada, Anadolu Odaları Eğitim Seminerleri'nin artık bir marka olduğunu ve meslektaşları tarafından yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Konya başta olmak üzere Türkiye genelinden 400 meslektaşın ilgi gösterdiği semineri başarıyla tamamladıklarını belirten Turan, şöyle devam etti:

"Seminerimize katılan misafirlerimiz hem verilen eğitimden hem de konaklama şartlarından memnun kalarak seminerden ayrıldı. Katılamayan meslektaşlarımız için de eğitimler Oda Web Sitemizden canlı olarak yayınlandı. Canlı yayınlarımız da seminerimiz gibi yoğun ilgi gördü. Katılan meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Anadolu Odaları Eğitim Seminerlerimiz gibi diğer eğitim faaliyetlerimiz de önümüzdeki günlerde de yoğun şekilde devam edecektir."

Kaynak:Haber Kaynağı