Konya SMMMO ’ya Ziyaret

Konya SMMMO ’ya Ziyaret

Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Başkanı Seyit Ahmet Baş, Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odamızı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya SMMM Odası Başkanı İsmail Turan, meslek mensuplarına en yeni bilgileri verebilmek için eğitim faaliyetlerine aralıksız devam ettiklerini söyledi. Konya’dan ‘Bağımsız Denetim’ eğitimlerine yoğun ilgi olduğunu belirten Turan, bu konudaki süreci yakından izlediklerini ve Konya’yı Selçuk Üniversitesiyle birlikte bağımsız denetçilik eğitimlerinde pilot bölge yaptıklarını belirtti.

Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Başkanı Seyit Ahmet Baş ise, bağımsız denetçilik için Konya’da Selçuk Üniversitesi ile protokol imzaladıklarını, ülke genelinde de birçok üniversitenin bu eğitimi verdiğini belirtti. Baş, “Bağımsız denetçilik eğitimlerinde Konya SMMMO Selçuk Üniversitesiyle birlikte başarılı bir eğitim süreci geçirdi. Eğitimler halen devam ediyor. Eğitimlere gösterdikleri hassasiyet ve verdikleri destekten dolayı Oda Başkanımız İsmail Turan’a teşekkür ediyorum” dedi.