Konya, Sınav da milli gurur

Konya, Sınav da milli gurur

Konya Sınav Eğitim Kurumları hızlı ve yoğun geçen öğretim yılında sona yaklaşırken hem akademik hem de sportif alanda elde ettikleri başarılarına bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadı.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanlığının 2016 yılı faaliyet programında yer alan “Skeet Federasyon Kupası Türkiye Şampiyonası” 22-24 Nisan tarihlerinde Bursa’ da yapıldı. Özel Meram Sınav Koleji 10. Sınıf Öğrencisi ve aynı zamanda Konya Bilgin Atıcılık Spor Kulübünün Milli Sporcusu Deniz Üstündağ klasmanı olan Genç Bayanlarda 105 sporcu arasından Türkiye 3. Oldu ve büyük bir başarıya daha imza atmanın mutluluğunu yaşadı.

Bu derecesi ile Milli takımdaki yerini iyice sağlamlaştırarak 30 Nisan – 06 Mayıs Tarihleri arasında Almanya’nın Suhl Kentinde yapılacak olan İSSF Dünya Şampiyonasına Ülkemizi temsil edecek 6 sporcudan biri olmayı da hak etti. Konya Sınav Eğitim Kurumları Müdürü Muhammed Yavuz Gürbüzer yaptığı açıklamada "Başarılarla dolu bir yılı geride bırakmak üzereyiz, bizim için hiçbir zaman son diye bir şey yok. Bizler yılmadan yorulmadan her alanda çok çalışmalıyız ve hep en iyisi olmalıyız. Bugün biz bu mutluluğu yaşadık ve bitti. Almanya da yapılacak Dünya Şampiyonasında Ülkemizi temsil edecek sporcularımıza ve kızımız Deniz’e başarılar diliyorum ve inanıyorum ki oradan da hak edecekleri güzel derecelerle döneceklerdir" dedi. Haber Merkezi