Konya Projeleri İncelendi

Konya Projeleri İncelendi

DSİ 4. Bölge (Konya) Müdürü Birol Çınar, Bölge Müdür Yardımcısı H. Koray Bilgi ve ilgili personel, “Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattı”, “AHİ (Apa Hotamış İletim) Kanalı” ve “Göksu Havzası Yamaç Arazileri Sulaması” projelerinde incelemelerde bulundu

Bölge Müdürlüğü Heyeti, incelemelerine; Konya il merkezi, Çumra ilçesi ve İçeri Çumra beldesinin 2050 yılına kadar içme, kullanma ve sanayi suyu ihtiyaçlarını karşılayacak proje kapsamında bulunan “Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattı” şantiyesinde yapılan toplantı ile başladı. Toplantıda, projenin genel bir değerlendirmesi yapıldı.

resim765.jpg

konya-projeleri-incelendi-(3).jpg

konya-projeleri-incelendi-(4).jpg

konya-projeleri-incelendi-(5).jpg

resim6754.JPG

konya-projeleri-incelendi-(7).jpg

Buradan, AHİ (Apa Hotamış İletim) Kanalı çalışma sahasına geçen Heyete; yüklenici firma yetkilileri tarafından işin ilerleyişi ve çalışmalarda gelinen aşama hakkında bir sunum yapıldı. Darboğazlar ve çözüm önerileri değerlendirildi. Bölge Müdürü Birol Çınar, araç parkının güçlendirilmesi ve çalışan personelin takviye edilerek işlerin hızlandırılması konularında ilgililere talimat verdi. Bölge Müdürlüğü Heyetinin bölgedeki incelemesi “Göksu Havzası Yamaç Arazileri Sulaması İnşaatı” çalışmalarının yerinde incelenmesinin ardından, şantiye binasında yapılan toplantı ile sona erdi. Düzenlenen toplantıda; Bölge Müdürü Çınar, sahada yapılan incelemelerde görülen eksiklikler konusunda uyarılarda bulundu. İşlerin programa uygun yürütülmesi konusunda talimat verdi.

Haber Merkezi 

konya-projeleri-incelendi-(8).jpg

konya-projeleri-incelendi-(9).jpg

resim74556.jpg

konya-projeleri-incelendi-(11).jpg

konya-projeleri-incelendi-(12).jpg

konya-projeleri-incelendi-(13).jpg