Konya plastik sektörü Almanya’ya açılıyor

Konya plastik sektörü Almanya’ya açılıyor

Konya plastik ve kauçuk sektörü, 19-23 Ekim tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek dünyanın en büyük plastik fuarı K Plas Plastik ve Kauçuk Fuarı’na iş gezisi yapmaya hazırlanıyor.

Konya plastik ve kauçuk sektörü, 19-23 Ekim tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek dünyanın en büyük plastik fuarı K Plas Plastik ve Kauçuk Fuarı’na iş gezisi yapmaya hazırlanıyor. Konya Sanayi Odası tarafından düzenlenen iş gezisine katılan firmalar,  ikili iş görüşmeleri (B2B)  de yapacak. Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenecek fuar hakkında bilgi veren Konya Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü, 3 yılda bir düzenlenen fuara, Oda olarak 2013 yılında da iş gezisi gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, bu yıl yapılan organizasyonun yine KOSGEB destekli olacağını ifade etti.

 

İkili iş görüşmeleri yapılacak

K Plas Plastik ve Kauçuk Fuarı’na katılan sanayicilerin fuarı gezmenin yanı sıra ikili iş görüşmeleri de yapacaklarını vurgulayan Kütükcü, “Kendi sektöründe dünyanın en büyüğü olan K Plas Plastik ve Kauçuk Fuarı’na 60’a yakın ülkeden yüz binlerce sektör temsilcisinin katılması bekleniyor. Fuara katılan Konyalı sektör sanayicilerimiz, fuar ziyaretinin yanı sıra ikili iş görüşmeleri de yapma fırsatı yakalayacak. Ayrıca firmalarımız kendi sektörlerinde yaşanan son teknolojik gelişmeleri de yakından görmüş olacaklar” şeklinde konuştu.

 

En son 2013 yılında düzenlenen K Plas Plastik ve Kauçuk Fuarı’na 59 ülkeden 3 bin 215 sektör temsilcisi katılmış, 108 ülkeden 217 bin 423 kişi ise  fuarı ziyaret etmişti.