Konya model okulları kariyer günleri devam ediyor

Konya model okulları kariyer günleri devam ediyor

Özel Konya Model Okulları, akademik eğitimlerini üstlendikleri öğrencilerini hayata en donanımlı şekilde hazırlamaya yönelik etkinliklerini sürdürüyor.

Özel Konya Model Okulları öğrencileri “Kariyer Günleri” etkinliğinde alanlarındaki uzman isimlerle buluşmaya devam ediyor.

Kariyer Günleri Projesinin üçüncü haftasında; İl Müftüsü Prof. Dr. Ali AKPINAR’ ın meslek seçimi ve bu alanda kendini yetiştirme süreçlerini ve başarı sırlarını öğrencilerle paylaştığı programa öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Öğrencilerin soruları kariyer gelişimlerine verdikleri önemin ve bu alanda sahip oldukları olgunluğun göstergesi olacak nitelikteydi.

Özel Konya Model Okulları Müdürü Fehmi ADAM “Değerli öğretmenlerimiz öğrencilerimizi, çok iyi organize edilmiş bir etkinlikte önemli konuklarla bir araya getirdiler. Öğrencilerini, sınıf içinde iyi yetiştirmekle kalmayıp, onların ileride doğru seçim yapmış mutlu bireyler olmaları için de çaba sarf eden öğretmenlerimi yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı kutluyorum.” dedi.