Konya Mobilyacılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Seminer düzenledi

Konya Mobilyacılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Seminer düzenledi

Konya Mobilyacılar Esnaf ve sanatkârlar Odası üyelerine yönelik geniş kapsamlı bir seminer düzenledi

Her sene geleneksel hale getirilen bu sene 11-14 Eylül 2014’de 7. si düzenlenen Esnaf, Eş ve çocuklarından oluşan grubumuz Alanya Bera otelde konaklatı.

Katılımın yoğun olduğu eş ve çocuklarla birlikde 250 ye yakın kişinin geldiği Mobilyacı esnafının sorunlarının konuşulduğu seminerde eşlerinde kaynaşma birlik ve beraberliğe vurgu yapılan Toplantıda konuşma yapan Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet GÜNBAŞ üyelerimize yönelik yapmış olduğumuz bu tür sosyal etkinliklerde esnaflar arası bağların güçlendiğini belirten Oda Başkanı Mehmet Günbaş bundan önceki etkinliklerimizde Çanakkale gezisi, İnegöl Oylat Kaplıcaları ve Alanya Adenya ve Hotellerde her geçen gün katlanarak artan esnaf sayımızın devam ettiğini bu tür organizasyonlarda bizleri yalnız bırakmayan esnaflara teşekkür etti.

      Seminerin Son gün akşamı Otel yönetimi katılan tüm misafirlerimize jest yaparak üzerinde Mobilyacılar Odasının Logosunun bulunduğu dev bir yaş pasta yaptırıp toplandı salonunda Bera otel Genel Müdürü Mustafa Sağlam ve Mobilyacılar Oda Başkanı Mehmet Günbaşın hazır bulunduğu pasta kesilerek Mobilyacılar Odası Üye eş ve çocuklarına ikramda etildi. Seminere katılan Esnaflarımız Mobilyacılar Esnaf ve sanatkârlar Odasının böyle bir program gerçekleştirmesinden dolayı Başkan ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.