Konya Memur-Sen’den Özel İndirimli Anlaşma

Konya Memur-Sen’den Özel İndirimli Anlaşma

Master Kariyer Merkezi ve Memur-Sen İl Başkanlığı ve bağlı 11 üye sendika arasında işbirliği ve indirim protokolü imzalandı.

Memur-Sen İl Başkanlığı’nda yapılan törene Master Kariyer Merkezi Müdürü Savaş Uyar, memur-Sen İl Başkanı Latif Selvi ve bağlı 11 üye işkolunun sendika başkanları katıldılar. Törende konuşan Master Kariyer Merkezi Müdürü Savaş Uyar, “Konya’da 7 yıldır eğitim, danışmalık ve proje alanlarında faaliyetini sürdüren merkezimiz, 30’un üzerinde branşta Milli Eğitim Sertifikalı olarak eğitimler vermektedir. Aynı zamanda proje ve danışmanlık faaliyetlerini de yürütmekteyiz. Bu bağlamda ilimizde faaliyet gösteren bir çok resmi kurum, stk ve işletme ile işbirliklerimiz ve ortak projelerimiz bulunmaktadır.” dedi. Uyar, bu yılki çalışmaları içerisinde Memur-Sen ve bağlı 11 üye işkolunu ve 35 bin üye ve birinci derece yakınlarını kapsayan bir protokol imzalanacağını ve bu protokol ile Memur-Sen üyeleri ve birinci dereceden yakınlarına gerek kurumsal gerekse bireysel bazda %25 indirim yapılacağını ifade etti.

Daha sonra konuşan memur-Sen İl Başkanı Latif Selvi. “Biz de Master Kariyer Merkezimiz ile biraz önce çerçevesi çizilen işbirliği protokolünü Memur-Sen’e bağlı sendikalarca imzalayacağız. Bu protokolle hedeflerimiz; Memur-Sen ve bağlı 11 iş kolunun tamamında üyelerimiz ve üyelerimizin birinci derecede yakınları, gerek bireysel gerekse de kurumsal olarak hizmet almak, böylece bir noktada hem kendimizi geliştirme hem de birlikte gerçekleştireceğimiz organizasyonlarla önemli bir projeye imza atmış olacağız. İnşallah kazanan Memur-Sen üyeleri, Memur-Sen’e bağlı sendikaların başkanları olacaktır. Hep birlikte bu projeyi hayata geçirmiş olacağız.” dedi.

Selvi, bu proje kapsamında bireysel hizmet sunulan eğitim çalışmaları olabileceği gibi aynı zamanda kurumsal eğitim çalışmalarının da olacağını ve bunları hep birlikte gerçekleştireceklerini belirterek hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Konuşmaların ardından master kariyer Merkezi ve Memur-Sen ve bağlı 11 işkolunu kapsayan protokol taraflarca imzalandı.

konyadiyanetsen.org.tr