Konya KOM  Müdürü Ali Loğoğlu'nun, Türkiye çapında örnek FETÖ başarısı

Konya KOM Müdürü Ali Loğoğlu'nun, Türkiye çapında örnek FETÖ başarısı

Polis Müdürü Ali Loğoğlu, kendini FETÖ ile savaşa adadı. 4 bin muvazzaf askeri deşifre etti. Bu savaşa devam edebilmek için de 2 defa terfiden feragat etti

Başta Anadolu Atayün olmak üzere kumpasçı polislerinin tutuklanmasını sağladı. Ardından, Terör ve Organize Suçlar Savcısı Mehmet Enis Berber koordinesinde, FETÖ'nün İç Anadolu yapılanmasına yönelik soruşturmayı yürüten Loğoğlu, 2 bin şüpheli, mağdur ve tanığın ifadeleri ile elde edilen deliller sonucu örgütün Türkiye şemasını çıkardı. FETÖ bünyesinde 1981'den bu yana görev yapan 9 il imamı ile üst düzey yöneticileri isim isim belirledi. 15 Temmuz öncesinde hazırlanan bu soruşturmada 478 örgüt yöneticisi deşifre edilerek yargılandı. Loğoğlu ve ekibi, TSK içinde gizlenen 4 bin muvazzaf askeri deşifre etti.

ÖRGÜTÜN HEDEFİ OLDU

14 muvazzaf asker, 6 da mahrem imam operasyonu yapan Loğoğlu, bu sırada 3. sınıf emniyet müdürlüğünden 2. sınıfa terfi etti. Ancak rütbesini takmayarak KOM Şube Müdürlüğü'ne devam etti. Örgütün Almanya'da yayın yapan organlarında fotoğrafları yayımlanarak hedef haline getirilen Loğoğlu, hakkında  FETÖ mesuplarınca işkence iddialarıyla karalama kampanyası başlatıldı. İl emniyet müdürlüğü yapabilecekken, FETÖ ile mücadeleye devam edebilmek için bir kez daha terfiyi geri çevirdi. KOM Şube, son olarak Adil Öksüz'ün bacanağının mahrem yapılanmadaki görevini deşifre edip tutuklanmasını sağladı.

FETÖ ile mücadelede Türkiye çapınada Ali Loğoğlu,  1. sınıf emniyet müdürlüğne terfi ettrildi.

 

Etiketler :