Konya KOM göz açtırmıyor: Binlerce ürün, 19 gözaltı

Konya KOM göz açtırmıyor: Binlerce ürün, 19 gözaltı

Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aralıksız operasyonlarıyla binlerce kaçak ürün ele geçirdi.

Konya'da güvenlik güçleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında etkili operasyonlarını sürdürüyor. Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Selçuklu, Karatay ve Meram ilçelerinde gerçekleştirdikleri operasyonlarda kaçak ürün üretimi ve satışı yapılan 3 işyeri, 1 ev ve 3 araçta arama gerçekleştirdi.

o1.jpg

Yapılan aramalarda, gümrük kaçağı olduğu belirlenen 4.674 adet kozmetik ürün, 2.290 paket sigara, 1.550 litre akaryakıt, 29 adet cep telefonu ve 1 adet otomobil ele geçirildi ve 11 kişi gözaltına alındı.

Ayrıca, Ereğli İlçesi'nde silah kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonda, bir araçta yapılan aramada 9.165 adet tabanca parçası bulundu ve bir kişi gözaltına alındı.

o2.jpg

KOM Şube Müdürlüğü'nün diğer bir operasyonunda ise, il dışından gelen 3 şahsın Konya'da tarihi eser alışverişi yapacağı bilgisi üzerine düzenlenen operasyonda, Heykelli Havuz Süsü ve Mezar Steli gibi tarihi eser niteliğindeki objeler ele geçirildi ve 7 kişi gözaltına alındı.

Toplamda 19 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.