Konya Kitap Günleri 10. Kez Kitapseverleri Ağırlamaya Hazırlanıyor

Konya Kitap Günleri 10. Kez Kitapseverleri Ağırlamaya Hazırlanıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Konya Kitap Günleri, 10. yıl coşkusuyla 6 Ekim'de başlıyor. Kitapseverleri, yazarları ve kültürü bir araya getirecek etkinlik, 10 gün boyunca Selçuklu Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlaya

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği Konya Kitap Günleri, 10. kez kitap tutkunlarını bir araya getirmek için hazırlanıyor. Başkan Uğur İbrahim Altay, etkinliğin Konya'yı 10 gün boyunca kitap, edebiyat ve kültürle tanımlayacağını belirterek, yüzbinlerce kitapseveri Konya'da ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

konya-kitap-gunleri-basliyor-1.jpg

Konya Kitap Günleri 6 Ekim'de Başlıyor

Konya Kitap Günleri her yıl olduğu gibi, çeşitli yazarlar, sanatçılar, paneller, imza günleri ve atölye çalışmaları gibi dopdolu bir program sunacak. Ayrıca, katılımcılar yeni kitapları keşfetme ve yazarlarından imza alma fırsatı bulacaklar. Toplamda 112 yazarın ve 126 yayınevinin katılacağı etkinlik, Selçuklu Kongre Merkezi'nde 6 Ekim'de başlayacak.

konya-kitap-gunleri-basliyor-2.jpg

Kitapseverleri Unutulmaz Deneyimler Bekliyor

Konya Kitap Günleri, Türkiye'nin önemli yazarlarını okurlarıyla bir araya getirerek konferanslar, imza günleri, yazar buluşmaları ve atölye çalışmaları gibi pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Etkinliğin açılışı, 7 Ekim 2023 tarihinde Anadolu Oditoryum'da, sevilen yazar Hayati İnanç'ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Konya Kitap Günleri, 10-15 Ekim tarihleri arasında 10.00-21.00 saatleri arasında Selçuklu Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak. Kitapseverler ve kültür meraklıları, bu coşkulu etkinliğe katılmak için sabırsızlanıyor.

konya-kitap-gunleri-basliyor-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.