Konya Kamu Hastaneleri Beğeni Topladı

Konya Kamu Hastaneleri Beğeni Topladı

Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

 Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkan Yardımcısı Op. Dr. Merve Akın başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına İzleme ve Ölçme Değerlendirme Kurum Başkan Yardımcısı Hülya Güngör, İstatistik Analiz ve Raporlama Daire Başkanı Aziz Küçük, Kurum Yönetim Hizmetleri ve Özlük İşleri Daire Başkanı Fuat Çalışkan, Ek Ödeme Daire Başkanı Abdullah Şeker, Stok Takip ve Analiz Daire Başkanı İrem Mühürcü, Verimlilik ve Kalite Yönetim Daire Başkanı Metin Kara, hastane yöneticileri ve başhekimleri ile merkez hastanelerde görev yapan müdürler katıldı.

Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz tarafından genel sekreterliğin çalışmaları ve hayata geçirilmesi hedeflenen projeler hakkında yapmış olduğu sunum ile başlayan değerlendirme toplantısı yaklaşık 6 saat sürdü. Genel sekreterliğe bağlı 23 sağlık tesisinin ayrı ayrı değerlendirildiği toplantıda hastane yönetici ve başhekimleri de Ankara’dan beklentilerini Kurum Başkan Yardımcısı Op. Dr. Merve Akın ve daire başkanları ile paylaşma imkânı buldular.

Oldukça başarılı geçen değerlendirme sonucunda Konya’dan güzel izlenimlerle ayrılan değerlendirme ekibi Konya’nın sağlık alanında geldiği son durumun sevindirici olduğuna dikkat çektiler.

İftar yemeğinin ardından Kurum Başkan Yardımcısı Op. Dr. Merve Akın ve beraberindeki heyet Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geçerek hastane Acil Servisi’nde de incelemelerde bulunarak hastane hakkında yetkililerden bilgi aldılar.