Konya İHL camiasının acı kaybı! Ali Safi Gündem hoca vefat etti

Konya İHL camiasının acı kaybı! Ali Safi Gündem hoca vefat etti

Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin emekli hocalarından Milli Görüş camiasının vefalı isimlerinden Ali Safi Gündem 74 yaşında geçirdiği kalp krizi nedeniyle bu akşam Hakk'ın rahmetine kavuştu

Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin emekli hocalarından Milli Görüş hareketinin öncü isimlerinden Ali Safi Gündem 74 yaşında geçirdiği kalp krizi nedeniyle bu akşam yaşamını yitirdi.

Merhum Ali Safi Gündem hocanın cenazesi 5 Ocak 2023 (bugün) öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Konya Selçuklu Hocacihan Mezarlığı'na defnedilecek.

Memleket ailesi olarak merhum Ali Gündem hocamıza Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve İmam Hatip camiasına başsağlığı dileriz.

ALİ SAFİ GÜNDEM KİMDİR?

Ali Safi Gündem 1949 yılında Konya Seydişehir'de dünyaya geldi. Konya imam hatip Okulunda lise eğitimini tamamlayan Ali Safi Gündem, 1973 yılında Erzurum Yüksek İslam Enstitüsünden mezun olmuştur.

Ali Safi Gündem, uzun yıllar Milli Eğitim'e bağlı okullarda, Argıthanı kasabasında din dersi öğretmenliği ve Konya İmam Hatip Lisesi'nde meslek dersleri hocalığı yapmıştır.

Milli Görüş Hareketinin vefalı İstikamet sahibi cengaverlerinden olan Ali Safi Gündem hoca, ilim ve irfan sahibi gençler yetiştirmek için ömrünü harcamıştır.

alisafigundem.jpg

alisafigundem-hoca-konya.jpg

aligundem.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.