Konya İdmanyurdu çeyrek finalde

Konya İdmanyurdu çeyrek finalde

Konya İdmanyurdu, Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda çeyrek finale yükseldi. Yeşil-beyazlıların rakibi Karadeniz Ereğli Belediyespor oldu

 

 

Konya İdmanyurdu, Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda 2. ve 3. eleme turlarını da geçerek Türkiye finallerine kaldı.  Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda 1. eleme turu müsabakaları 114 takımın katılımı ile 25 grupta tek devreli lig usulü müsabakalar ile tamamlanmıştı. Gruplarında ilk sırayı alan 25 takım ile ikinciler arasında en iyi puan ve averaja sahip 7 takım bir üst tura çıkmıştı.  2. eleme turu toplam 32 takım, 3. eleme turu ise 16 takımın katılımı ile 7 merkezde yapılan müsabakalar ile gerçekleştirildi.

RAKİP KARADENİZ EREĞLİ

Oynanan müsabakalar sonucunda Konya İdmanyurdu, 1207 Antalya Döşemaltı Belediyespor, Denizüstüspor, Dudulluspor, Karadeniz Ereğli Belediyespor, Kocaeli Harb-İşspor, Sivas Gazi Lisesi ve Şanlıurfa Gençlikspor takımları Türkiye finallerinde mücadele etmeye hak kazandı. Temsilcimiz Konya İdman Yurdu çeyrek finalde Karadeniz Ereğli Belediyespor’la eşleşti. Finallerin düzenleneceği il ve tarihler önümüzdeki günlerde duyurulacak.