Konya Hüyük'te sahil yolları yeniden düzenleniyor

Konya Hüyük'te sahil yolları yeniden düzenleniyor

Konya'nın Hüyük ilçe Belediyesi tarafından Beyşehir Gölü'ne kıyısı bulunan dış mahallelerde balıkçılık yapan mahalle sakinlerinin kullandığı sahil yollarını yeniden düzenliyor

Konya Hüyük Belediyesi tarafından Beyşehir Gölü'ne kıyısı bulunan dış mahallelerde balıkçılık yapan mahalle sakinlerinin kullandığı toprak sahil yollarında yeniden düzenleme çalışmaları başlatıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem'in direktifleri doğrultusunda başlanılan çalışmaların sürdüğü, ekipler tarafından göle kıyısı bulunan Kıreli ve Tolca mahallelerinde gölden balıkçılık yaparak geçimini sağlayan avcıların kullandığı ve kış şartları nedeniyle bozulan sahil yollarında ilk etapta dolgu ve sıkıştırma faaliyetleri yürütüldüğü belirtildi.

huu.jpg

Bu çalışmaların tamamlanmasıyla kamyonlarla getirilen kumun serildiği güzergahlarda, kış döneminde balıkçılara daha rahat ve konforlu bir ulaşım imkanı sağlamasının hedeflendiği kaydedildi.

hu.jpg

Balıkçılar, yeniden düzenlenen yolların kendilerini yazın toz, kış mevsiminde de çamurdan kurtaracağına dikkati çekerken, Hüyük Belediyesi'ne teşekkür etti.

huuu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.