Konya Hüyük'te örnek işbirliği! Başkan Çiğdem hizmetleri muhtarlarla yürütüyor

Konya Hüyük'te örnek işbirliği! Başkan Çiğdem hizmetleri muhtarlarla yürütüyor

Konya'nın Hüyük Belediyesi, merkez ve bağlı dış mahallelerine muhtarlarla istişare işbirliğiyle hizmet götürüyor.

Konya'nın Hüyük Belediyesi'nin merkez ve bağlı dış mahallelerine muhtarlarla işbirliğiyle hizmet götürülüyor.

Hüyük Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman İlkay Ceylan, beraberindeki yönetim kurulu üyesi muhtarlara, Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem'i makamında ziyaret etti.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, ilçeye el ele verdikleri mahalle muhtarları ile hizmet etmenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek, "Mahallelerimizin önceliklerini muhtarlarımızla istişare ederek hizmet götürüyoruz. Bu anlamda mahallelerimize hizmet üretiminde destek ve katkılarından dolayı tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ceylan da, mahallelerde yoğun bir hizmet dönemi içerisinde olduklarını belirterek, "Bu anlamda belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlar Derneği olarak Konya Büyükşehir Belediyesi ziyaretimiz öncesinde mahallelerimizin talep ve önerileri hakkında tüm muhtarlarımızla görüş ve fikir alışverişinde de bulunduk." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.