Konya havaalanında oy kullandılar

Konya havaalanında oy kullandılar

26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili olarak yurtdışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşların karayolu, havalimanları ve limanlardaki gümrük kapılarında başladı

1 Kasım’da yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili olarak yurtdışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşların oy verme işlemi, karayolu, havalimanları ve limanlardaki gümrük kapılarında dün başladı. Yurtdışından Konya’ya gelen vatandaşlar da Konya Havaalanı’nın içine kurulan sandıkta oylarını kullandılar. Dün itibariyle Konya’da  oy kullanan gurbetçi sayısının 44 olduğu öğrenildi.

OY KULLANILAN YERLER

Yurtdışı seçmen kütüğünde kayıtlı seçmenlerin oy kullanabileceği gümrük kapıları ise şöyle:

 "Atatürk Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Sarp Karayolu, Kapıkule Karayolu, Kapıkule (Pazarkule) Karayolu, İpsala Karayolu, Hamzabeyli Karayolu, Dilucu Karayolu, Dereköy Karayolu, Şakirpaşa Havalimanı, Esenboğa Havalimanı, Antalya Havalimanı, Eskişehir Havalimanı, Elazığ Havalimanı, Gaziantep Havalimanı, Hatay Havalimanı, Adnan Menderes Havalimanı, Erkilet Havalimanı, Konya Havalimanı, Dalaman Havalimanı, Bodrum-Milas Havalimanı, Samsun Havalimanı, Trabzon Havalimanı, Zonguldak Havalimanı, Kuşadası Limanı, Ayvalık Limanı, Çeşme Limanı, Derince Limanı, Mersin Limanı, Taşucu Limanı, Marmaris Limanı, Bodrum Limanı, Samsun Limanı"

memleket.com.tr