Konya haber! Eğitimci-Yazar Ünal'dan ailelere 'masal' tavsiyesi

Konya haber! Eğitimci-Yazar Ünal'dan ailelere 'masal' tavsiyesi

Eğitimci Yazar Hatice Salar Ünal, Konya İl Halk Kütüphanesi'nde çocuklar ve annelerine masal anlattı, kitaplarını imzaladı. Ünal, ebeveynlere çocuklarına masal anlatmanın önemini anlattı

Eğitimci Yazar Hatice Salar Ünal'ın, masal dinlemeyen çocuk kalmasın diye çıktığı yolculuğunu sürdürüyor. Konya İl Halk Kütüphanesi'nde çocuklar ve ailelerine masal anlatan Ünal, annelere evlerde çocuklarına masal anlatmalarını tavsiye etti.

MASAL BÜYÜKLER İÇİN DE ÖNEMLİ

Konya İl Halk Kütüphanesi'nin çocuklar için düzenlemiş olduğu programa katılarak masal severlerle buluşan Yazar Ünal, masalın sadece küçükler için değil büyükler için de önemli olduğuna vurgu yaptı.

ANNELERE 'MESAJINIZI MASALLA İLETİN' TAVSİYESİ

Kadim Anadolu kültüründe eskiden evlerde ocak başında büyüklerin masal anlattığını masalı dinleyen büyük küçük herkesin masaldan kendine pay çıkardığını ifade ederek, özellikle annelere evlerde çocuklarına masal anlatmasını ve çocukların bir şey yapmasını istiyorsak onlara masal ile mesajımızı iletmenin önemli olduğunu kaydetti.

Anadolu Masallarından ''Altın Balta''yı anlatan Hatice Salar Ünal masal sonunda çocukları sürpriz hediyelerle sevindirdi.

Hatice Salar Ünal, program sonunda "Pengunlerin Hac Yolculuğu" kitabını da imzaladı.

2.jpg1.jpg3.jpg4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum