Konya Galatasaray Taraftarlar Derneği’nde yeni dönem

Konya Galatasaray Taraftarlar Derneği’nde yeni dönem

Konya Galatasaray Taraftarlar Derneği’nde 4’üncü Korkmaz dönemi başladı. Derneğin genel kurulunda Sıtkı Korkmaz oybirliğiyle yeniden başkanlığa seçildi.

Konya Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin genel kurulu, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Tek liste halinde girilen genel kurulda yapılan oylamada Sıtkı Korkmaz yeniden başkanlığa seçildi. Konya Galatasaray Taraftarlar Derneği’ne 4’üncü kez başkan seçilmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Korkmaz “Üyelerimize teveccühleri için çok teşekkür ederim. Geçtiğimiz dönem çok güzel çalışmaların altına imza attık. Sezon başında yaptığımız toplantıda 4. yıldız koşusunu Konya’da başlattığımızı ve oluşturacağımız sinerjiyle şampiyonluğa ulaşacağımıza olan inancımızı belirtmiştik. Çok şükür ki bizler inandık, takımımız da şampiyonluğa ulaşarak göğsümüze dördüncü yıldızı taktı. Şimdi Konya’dan yeni zaferlerin yürüyüşünü başlatıyoruz” dedi. Galatasaray’ın önümüzdeki sezon hem Türkiye Süper Liginde hem de Şampiyonlar Ligi’nde yeni başarılara imza atacağına olan inançlarının tam olduğunu ifade eden Korkmaz, yeni zaferler için yeni sezonu iple çektiklerini belirtti.

Konuşmasını Konya Galatasaray Taraftarlar Derneği’nde bugüne kadar görev alan herkese teşekkür ederek sürdüren Başkan Korkmaz, 22 kişiden oluşan yeni yönetim kurulunun çıtayı daha da yükselteceğini, gerek sportif faaliyetler gerekse de sosyal sorumluluk projelerinde önümüzdeki dönemde adından sık sık söz ettireceğini kaydetti.Korkmaz, konuşmasının sonunda yeni sezonun Galatasaray’a ve Türk Sporuna şimdiden hayırlı olmasını diledi.

Derneğin yeni yönetiminde şu isimler yer aldı:

Sıtkı Korkmaz (Başkan), Şakir Dinçer, Mehmet Polat, Emre Torun, Recep Gündoğan, Ali Buğra Temizci, Mehmet Çağlak, Durmuş Ali Kabran, Rıza Temlisu, Mustafa Kara, Mehmet Koçak, Ali Kaya, Ali Bağcı, Kazım Küçükçöğen, Celalettin Ulusoy, Abdullah Kır, Kemal Yaşar, Mehmet Sözen, Fahrettin Saksağan, Fatih Baykara, Ahmet Özsamur ve Mehmet Çiçekli