Konya Erdoğan'ı bekliyor

Konya Erdoğan'ı bekliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Konya'da 42 tesisin toplu açılış ve 42 temel atma töreni için düzenlenen mitingde Konyalılara seslenecek.

İlk ziyaretini Konya Valiliğine yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra toplu açılış ve temel atma için Kılıçarslan Şehir Meydanına gidecek.Erdoğan, son ziyaretini Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığına yapacak.

Erdoğan, cuma namazı sonrasında Kılıçarslan Şehir Meydanı’nda Konyalılarla hitap edecek. Kent meydanındaki miting 14'te başlayacak. Mitingde 15 Temmuzda şehit olanlar için anma programı da düzenlenecek.

Öte yandan, açılış ve temel atma törenlerine katılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya mitinginin, Şeb-i Arus öncesi ve 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Anadolu’daki en büyük mitingi olacak.

Öte yandan Erdoğan'ın Konya'ya, kentte güvenlik önlemleri üst düzeye çıkartıldı. 3500 polis görev alacak. Son 24 saat içinde kent merkezi ve ilin giriş çıkışlarında şüpheli araçlar durdulup, kontrol ediliyor.  Konya Büyükşehir Belediyesi mitin alanında katılımcılara su, bayrak ve şapka dağıtıcak. Belediye otobüsleri ve tramvaylar saat 10.00 ila 19.00 arası, minibüslerde 11.00 ila 13.00 arası miting nedeniyle ücretsiz yolcu taşıyacak.

memleket.com.tr