Konya Enduroyla Buluşuyor

Konya Enduroyla Buluşuyor

Konya Enduroyla Buluşuyor...

Enduro Dükkanı'nın 01-02 Kasım tarihlerinde Konya'da düzenleyeceği Tekerizi Enduro Şenliği başlıyor.

Konya'yı tanıtma noktasında büyük katkısının olacağı ve Enduroseverlerin zevkle iştirak edeceği şölene ilginin büyük olacağı tahmin ediliyor.

Aktiviteye tüm Konyalılar şu sözlerle davet edildi: 

Konya da ilke defa gerçekleşecek olan Enduro aktivitesi, değişken bir parkur yapısında koşulacak olup farklı her tür zeminde gaz açmaktan hoşlanan pilotlar için muhteşem bir deneyim teşkil edecektir.

Konya da Kent Ormanları içinde Start-Finish ve ekstrem parkuru mevcut. Padok alanı da bu bölgede olup ortalama 20 kilometrelik parkur ise Loras dağı eteklerinde.

Konya'da düzenlenecek olan şenlik ve festival havasında geçeceği düşünülen enduro yarış programı tüm katılımcıları ve Enduro severleri kucaklıyor. Bu etkinlik değişik yörelerde, katılımcılara, keşfedilmemiş parkurlarda daha eğlenceli ve daha çok deneyim kazandıracak. Daha önce geçmediğiniz, kullanmadığınız , belki de adını bile duymadığınız yerlerde Enduro sürüş zevkini tadacaksınız,Yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edinip yarış heyecanı ve keyfini aynı zamanda her organizasyonun yeni bir deneyim olduğunu, bu deneyimlerin İnsanlara daha çok kültürel ve sürüş teknikleri kazandırdığının farkına varacaksınız. Enduro sporunun gelişmesi ve tüm Türkiye'de tanınması için haydi herkes Konya'ya. 

memleket.com.tr