Konya en iyi hizmeti hakediyor

Konya en iyi hizmeti hakediyor

Memleket Gazetesi ekibi Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dedi. Ziyarette, Başkan Altay, “Konya her zaman hizmetlerin en iyisini hak ediyor” dedi.

 

Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Alemdar, ve Yazı İşleri Kadrosu, Başkan Altay’a ziyarette bulundu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mayıs ayının başlarında görevi devralmasının hemen ardından çalışmalara hız kesmeden başladı. Çalışmaları, Memleket Gazetesi ekibine anlatan Başkan Altay, Konya’nın daima en iyi hizmete layık olduğunu söyledi. Altay konuşmasında, Türkiye’ye örnek olan ‘Güle Oynaya Camiye Gel’ ve ‘Konya’da yüzmeyen çocuk kalmasın’ projelerini ele aldı. Bu projelerle halka dokunulduğunu ve şehrin kültürel yapısına zenginlik katıldığını söyledi. Yeni dönemde Konya’nın her alanda gelişmesine tüm hızıyla devam edeceğini söyleyen Altay, “Büyükşehir Belediye olarak dev projelerin yapımına devam ediyoruz. Köprülü kavşaklar ve alt geçit yapımları tüm hızıyla devam ediyor. bunların yanında büyük yatırımlar ve projeler halen geliyor. Konya geçmişte olduğu gibi bugün de ilerlemesine devam ediyor” dedi.

YENİ BİNAYA İHTİYACIMIZ VAR

Konya Büyükşehir Belediye binasının taşınmasının gündeme gelmesinin ardından bu konuya da açıklık getiren Başkan Altay, yeni bina çalışmalarının başladığını söyledi. Yeni bina yapımı için eski Stadyum’un ‘Millet Bahçesi’ yapılması kararından sonra belediye binasının burada yer alacağını Memleket Gazetesi duyurmuştu. Başkan Altay, bu konudaki çalışmaları anlatarak, “Millet Bahçesi projesinin çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyoruz. Mimarlarımız buranın projelerini çizmeye başladılar. Belediye binasının buraya yapılmasını düşündüğümüz bir projemiz de var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Millet Bahçesi’ projesinde belediye binası olan ve olmayan projeleri sunacağız. Millet Bahçesi’nin yanına yapılacak olan belediye binalı proje takdir görülürse buraya yapılacak. Şu anda belediye bina yapımı sadece proje aşamasında” şeklinde konuştu.

Öte yandan ziyarette Adem Alemdar’la birlikte Sorumlu Yazı İşleri Müdürü M. Mustafa Özdemir, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Ünver, Haber Müdürü M. Ali Elmacı, Muhabir Ferit Hepokur ve Servet R. Çolak yer aldı.