Konya Emniyeti 2.5 Milyon TL Değerinde Kaçak Ürün Ele Geçirdi

Konya Emniyeti 2.5 Milyon TL Değerinde Kaçak Ürün Ele Geçirdi

Konya Emniyeti'nin kararlı çabaları, kaçakçılıkla mücadelede yeni bir başarıya daha imza attı. KOM ekipleri, Konya merkez ve Ereğli ilçesinde düzenlenen operasyonlarda milyonlarca lira değerinde kaçak ürün ele geçirirken, 13 şüpheli gözaltına alındı.

Konya Emniyeti, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla kaçakçılıkla etkin bir şekilde mücadele ediyor.

k1.jpg

Konya merkez ve Ereğli ilçesinde belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlarda, 41 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 62 adet cep telefonu aksesuarı, 317 adet otomatik tüfek parçası, 690 paket sigara, 6 bin 800 adet doldurulmuş makaron, 125 adet elektronik sigara ve 22 adet elektronik sigara likiti ele geçirildi.

k2.jpg

Karatay, Meram, Selçuklu ve Ereğli’deki iş yerleri ve ikametlere yönelik operasyonlarla şüphelendikleri araçları durduran ekipler, kaçakçılıkla mücadele kapsamında etkili bir çalışma sergiledi. Operasyonlarda yakalanan 13 şüpheli, gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatıldı.

k3.jpg

Ele geçirilen ürünlerin piyasa değeri yaklaşık 2.5 milyon TL olarak belirlenirken, bu başarıyla kaçakçılıkla mücadelede Konya Emniyeti'nin gösterdiği kararlılık bir kez daha ortaya konmuş oldu.

k4.jpg

Emniyet yetkilileri, halkın güvenliği ve ekonomik düzenin korunması adına yürütülen bu tür operasyonların sürekliliğini vurgulayarak, suç örgütlerine karşı mücadeleye ara vermeden devam edileceğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.