Konya Emniyet Eski Müdürü  Mevlüt DEMİR  Kızını Evlendirdi

Konya Emniyet Eski Müdürü Mevlüt DEMİR Kızını Evlendirdi

Konya Emniyet Eski Müdürü, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt DEMİRr Kızını Evlendirdi...

Konya Emniyet Eski Müdürü ve halen  Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir,  Konya'dan gelen Dostları - Sevenleri, Denizli protokolü,  Denizli iş dünyası ve  Alanya'dan gelen akrabalarının yoğun katılımlarının olduğu bir törenle  kızını evlendirdi..

unver-2.jpg

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'in  kızı  Fizyoterapist   Hilal Demir (24),  meslektaşı Nuri Usta (24) ile Denizli Polis Evi'nde düzenlenen düğün töreninde  bir ÖMÜR boyu sürecek Mutluluğa  EVET dedi. Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve eşi Zuhal Demir, damadın babası Yusuf Usta ve  Annesi Müşerref Usta ile birlikte düğüne gelen dost,akraba  ve sevenlerini  kapıda karşıladı. Konya eski Valisi ve halen Merkez Valisi Muammer Erol, Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik ve ismini sayamadığımız İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'i  seven Konyalı  dostları da programda hazır bulundular. 

unveer.jpg

Çiftin nikahını AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken, şahitliğini  de Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci, Aile Eski Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli  eski Valisi Şükrü Kocatepe, Emniyet  eski Genel Müdürü Kemal Çelik ve Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu yaptı. Nikah töreninin ardından düğünde Alanya halk oyunları ekipleri, yöresel oyunlar sergiledi. Daha sonra genç çift, pastanın kesilmesinin ardından misafirlerin tebriklerini kabul etti. 

unver-3.jpg

Memleket Gazetesi olarak bizler de genç çifte bir ömür boyu mutluluk ve iki cihan saadeti dileriz.