Konya Emlakçılar Odası Meslektaşlarıyla bayramlaştı

Konya Emlakçılar Odası Meslektaşlarıyla bayramlaştı

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay ve yönetim kurulu üyeleri, oda binası toplantı salonunda organize ettikleri bir programla meslektaşlarıyla bir araya gelerek bayramlaştılar.

Her yıl geleneksel olarak organize edilen Konya Emlakçılar Odası, Ramazan bayramı bayramlaşma programı dün oda toplantı salonunda başkan Sedat Altınay ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Bayramlaşma programı saat: odada10.00- 12.00 saatleri arasında gerçekleştirilirken, bayramlaşmaya Konyalı emlakçılar yoğun ilgi gösterdi.

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, bayramlaşma da yaptığı açıklamasında şu sözlere yer verdi. “ Millet olarak çok kıymetli ve faziletli bir bayramı daha huzur içinde kutladık. Bütün İslam âleminin ve meslektaşlarımızın geçmiş Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Millet olarak birlik ve beraberlik zamanıdır. Bunu çok iyi değerlendirmemiz gerekmektedir. Birbirimize sahip çıkarak önümüzdeki engelleri bir bir aşmalıyız. Bizler bunu başaracak güçteyiz. Son günlerde yaşanan hain saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize Cenabı Haktan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum..”dedi. Bayramlaşma törenine gelen katılan Emlakçılara çikolata ve şeker ikram edildi.Haber Merkezi