Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay; Şehitlerimiz yüreğimizi yaktı

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay; Şehitlerimiz yüreğimizi yaktı

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, önceki gün Afrin harekâtında bu vatan uğruna şehit düşen 8 Mehmetçik için taziye mesajı yayınladı.

Başkan Altınay “Türk milletinin güvenliği ve geleceği için karşılıksız mücadele eden korkusuz ve gözü pek Mehmetçiğimizle her zaman iftihar ediyoruz. Afrinde şehit düşen 8 Mehmetçiğimize Allahtan rahmet dilerken, yaralı askerlerimize açıl şifalar diliyorum” dedi.

Suriye’nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı harekâtından şehit olan askerlere Allah’tan rahmet dileyen Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, “Dün ve bugün şehit olan sekiz kahramanımıza Rabbimden rahmet niyaz ediyoruz

Türk milletinin güvenliği ve geleceği için karşılıksız mücadele eden korkusuz ve gözü pek Mehmetçiğimizle iftihar ediyorum. Milletimizin hayır duası ve desteğiyle terörizmin peşine düşen, demir pençelerini hainlere indiren cesur ve vatansever Mehmetçiğimize Allahımız yar ve yardımcı olsun ve korusun

Kederli ailelerine, aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Şu anda vatan nöbeti tutan, üstün bir mücadele azmi, inanmış bir ruhla bekamızı savunan kahramanlarımızı Rabbim korusun, esirgesin diyorum.”dedi.

Haber Merkezi