Konya eğitim camiasının acı kaybı! Kudüs sevdalısı Es-Sirac Vakfı Başkanı Hüsnü Şimşek hoca vefat etti

Konya eğitim camiasının acı kaybı! Kudüs sevdalısı Es-Sirac Vakfı Başkanı Hüsnü Şimşek hoca vefat etti

Konya Çumra İmam Hatip Lisesinde uzun yıllar görev yapan Meslek Dersleri Öğretmeni Hüsnü Şimşek, vefat etti. Dava insanı, Kudüs sevdalısı Sirac Vakfı Başkanı Hüsnü Şimşek'in vefatı sevenlerini üzdü

Konya Çumra İmam Hatip Lisesinde uzun yıllar görev yapan Meslek Dersleri Öğretmeni Hüsnü Şimşek, geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybetti. Dava insanı, Filistin ve Kudüs sevdalısı Sirac Vakfı Başkanı Hüsnü Şimşek'in vefatı sevenlerini üzdü.

Çumra İmam Hatip Lisesinde Meslek Dersleri Öğretmenliği yapan Hüsnü Şimşek, çok sayıda öğrenci ve dava insanı yetiştirdi. Emekliliğinin ardından da ara vermeden İslam için din için gecesini gündüze katan mücadelesi, taşıdığı ruh ve dava sorumluluğuyla örnek olan Es-Sirac Vakfı Başkanı Hüsnü Şimşek hoca vefat etti.

Merhum Hüsnü Şimşek'in cenazesi 17 Eylül 2022 Cumartesi (yarın) öğle namazını müteakip Meram Külahcı Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Hacıfettah Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Memleket ailesi olarak merhum Hüsnü Şimşek hocaya Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve öğrencilerine başsağlığı dileriz.

Bir 1 kişi görseli olabilir

Bir 1 kişi ve oturuyor görseli olabilir

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.