Konya Cumhuriyet Başsavcılığından bilgisayar bağışı

Konya Cumhuriyet Başsavcılığından bilgisayar bağışı

KONYA (AA) - Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, Meram GökyurtOrtaokulu'na 18 bilgisayar bağışladı.Konya Cumhuriyet Başsavcılığı Bilgi İşlem Müdürlüğü...

KONYA (AA) - Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, Meram Gökyurt Ortaokulu'na 18 bilgisayar bağışladı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı Bilgi İşlem Müdürlüğü bünyesindeki 18 bilgisayarın hediye edilmesiyle oluşturulan bilgisayar laboratuvarının açılışında konuşan Konya Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, eğitime destek projesi kapsamında daha önce Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Bozkır Sarıoğlan İmam Hatip Ortaokulu'na 60 bilgisayar verildiğini kaydetti.

Halkın bilinçlenmesinde, bireyin çağdaş ve kaliteli bir eğitim almasında, teknolojinin önemli katkısının söz konusu olduğunu belirten Cumhuriyet Başsavcısı Tezcan, "Okullara bilgisayar odalarının kurulmasına destek sağlayarak öğrencilerimizin eğitim hayatlarında daha başarılı olmalarını temenni ediyoruz. Bu yardımlar neticesinde bu okuldan bir çok hakim savcı çıkacaktır." ifadelerini kullandı.

Törende plaketle onurlandırılan Tezcan, eğitim gören çocukların teknolojiyi etkin ve verimli kullanabilmesi için okullara destek vermeye devam edeceklerini belirterek, bilgisayarların okula ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş ise, "Her kurum Başsavcılığın duyarlılığında olursa eğitim daha iyi yerlere gelecektir. Hep şunu iddia ediyoruz. Eğitim sadece eğitimciler olarak bakılacak kadar basit bir olay değil. Her birim üzerine düşeni yaparsa eğitimde daha başarılı oluruz." diye konuştu.

Açılışa, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Nuri Koçer, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Tuncer Çetin, Abdullah Gündüz, Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Ali Kaban, Gökyurt Ortaokulu Müdürü Burak Taşkaya, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığından bilgisayar bağışı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :